Havza’ya hizmet yağdı

Havza’ya hizmet yağdı
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz göreve geldikleri günden itibaren Havza'ya 45 milyon YTL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sonses ile birlikte Havza teşkilatını ziyaret etti. Öztürk e beraberindeki heyet önce AK Parti Havza İlçe Başkanlığına gitti. Öztürk ve beraberindekiler burada Belediyi Başkanı Murat İkiz ve AK Parti Havza İlçe Başkanı İsmail Korkmaz ile partililerle bir süre sohbet etti. Öztürk ve partililer daha sonra Havza Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Burada başhekim ve doktorlarla sohbet edip sorunları dinleyen Öztürk, "AK Parti döneminde sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldı. Hastanelerin gerek fiziki gerekse de hizmet şartları düzeldi. Ancak şunu da itiraf etmeliyiz ki hastanelerimizde doktor sıkıntısı var. Bunu da gidermek için hükümetimiz tüm gücüyle çalışıyor." dedi.



Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise şu ana kadar 45 milyon YTL'lik yatırım yaptıklarını bu hizmetlerin açılışını da yakında topla halde yapacaklarını açıkladı. İkiz, "Bölgenin en modern İçme Suyu Arıtma Tesisi'ni yaptık., otogarımız spor tesislerimiz başta olmak üzere Havza'ya tarihinde görmediği hizmetleri yaptık. Havza'da yollar pırıl pırıl. Sokaklarda tek çöp yok. Vatandaşımızla birlikte Havza'yı ayağa kaldırıyoruz. Havza'nın tarihinde görmediği hizmetleri yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Öztürk ve beraberindekiler daha sonra İçme Suyu Arıtma Tesisi'ni gezerek incelemelerde bulundular.