Havzalılar Yeni Binalarına Taşındı

Havzalılar Yeni Binalarına Taşındı
Açlışta bir konuşma yapan 25 Mayıs Havzalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Teber, "Köyden kentten gelen hemşerilerimize yardım etmek ve sorunlarını gidermek için uğraş veriyoruz.

25 Mayıs Havzalılar yardımlaşma ve dayanışma derneği yeni binasına taşınırken, düzenlenen törene MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, siyasi partilerin ilçe başkanları ve belediye başkan adayları katıldı.

İçimizden bir çok önemli makamda insanlarımız var. Onların yardımlarını alıyoruz. Amacımız siyaset yapmak değildir.Bizim Havzadaki başkanımız Murat İkiz, buradaki başkanımız ise Metin Burma'dır."derken, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma,"Havzalıların benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Atakum çok şanslı bir yerdir. burada değişik coğrafyalardan gelen insanların buluşma noktasıdır,kültür zenginliği içerisindeyiz. "diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, "Havza'da şu an 50 bin Havzalı vardır ama 150 bin hemşerimiz de dışarıda yaşamaktadır. Bunun 20 bini Samsun'da ama en az 15 bini ise atakum'da yaşamaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.