Havzalı muhtarlardan Vali Tavlı’ya ziyaret

Havzalı muhtarlardan Vali Tavlı’ya ziyaret
Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin, beraberindeki Havzalı muhtarlar ile birlikte Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ettiler.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin ve beraberindeki Beyören Mahallesi Muhtarı Arif Akdaş, Mesudiye Mahallesi Muhtarı Süleyman Altın ile Doğançayır Seyit Ahmet Çelik ile birlikte Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ettiler. Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, İl İdare Kurulu Müdürü Cafer Uyar ve İl İdare ve Denetim Müdürü İsmail Gürgenyatağı’nda hazır bulunduğu Ziyarette Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin ile beraberindeki muhtarlar Beyören, Doğançayır ve Mesudiye Mahallelerindeki meralar ile Amasya Samsun İl Sınırında bulunan arazi konusundaki dosyaları Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya teslim ederek konular hakkında bilgiler verdiler.

vali-2.jpeg

Vali Tavlı, Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin ile beraberindeki muhtarlara ziyaretlerinden ve yapmış oldukları bilgilendirmelerden ötürü teşekkür etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin Vali Tavlı’ya nazik kabullerinden ötürü teşekkür ederek; “ Sayın Valimize mahallelerimizdeki meraların durumları ile Amasya Samsun İl sınırda yaşanan sınır problemleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarma ve konular ile ilgili dosyayı kendisine teslim etme imkanı bulunduk. Bir kez daha Valimiz Sayın Orhan Tavlı’ya nazik kabulleri ve iletmiş olduğumuz konulardaki hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.