Havza’da 4. dönem için yeniden aday

Havza’da 4. dönem için yeniden aday
2004 yılından 2019 yılına kadar 3 dönem kesintisiz olarak Havza Belediye Başkanlığı görevini yürüten Murat İkiz bir dönem aranın ardından yeniden Ak Partiden Havza Belediye Başkan Adayı oldu.

2019’de 3 dönem kuralına takılarak bir dönem ara veren Murat İkiz görev süresince yapmış olduğu hizmetler ile Havzalıların gönlünde taht kurmuş ve aranılan bir isim olarak her zaman adından söz ettirdi.

Aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından yapılan değerlendirmeler neticesinde yeniden Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Murat İkiz’in adaylığı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'nda resmen açıklandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan,Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve partililer katıldığı programda Murat İkiz’i ailesi ve yakın çevresi yalnız bırakmadı.

murat-2.jpg

Program sonrası Havza’da meşaleler ve alkışlar ile karşılanan Murat İkiz’e Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Can Şenkal, Havza Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Köz ve partililer eşlik etti.

Karşılama sonrası konvoy ile Ak Parti İlçe Başkanlığı Binasını önüne gelen yeniden Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek “Emanet verdiğimiz bayrağı geri teslim almanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Kazanan Havza oldu. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılında Havzamızı hak ettiği yere getirmek için çalışma gayretinde olacağız. Yaptıklarımız ortada, yaptıklarımızın üzerine daha fazlasını yapmak için yola çıktık. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz.” dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise katılımcılara teşekkür ederek “31 Mart’a kadar uzun bir yolumuz var. İnşallah Başkanımız ile 31 Mart’ta yüksek bir oy oranı ile Ak Parti Belediyeciliğinin güzel örneklerinden oluşan hizmetler ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.