Havza OSB Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantısı

Havza OSB Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantısı
Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında, Havza OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı gerçekleştirildi

Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında, Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı ve Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda önemli konular ele alındı ve çeşitli kararlar alındı.

Toplantıda Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Ayrıca, üç firmaya arsa tahsisi yapılması, OSB'ye kurulacak trafo merkezi ile ilgili çalışmalar ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait arıtma tesisi ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıya Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri İsmail Şengül ve Şerife Acar Döndür, Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş ile heyet üyeleri katıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza OSB'nin bölge ekonomisine yapacağı katkılara değinerek, sanayi bölgesinin gelişmesi için tüm kurumların işbirliği içinde çalışmasının önemini vurguladı.

Havza TSO Başkanı erkan Acar, “Havzanın geleceği olan OSB için çalışmalarımız devam ediyor. Dün hayal olan Havza OSB bugün Karadeniz’in en büyüğü olma yolunda.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.