Havza Halit Doğan’a desteğini gösterdi

Havza Halit Doğan’a desteğini gösterdi
2019 yılında yapılan yerel seçimlere göre 31 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti'de oylarını artıran tek ilçe Havza oldu.

Ak Parti Samsun İl Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından teşkilat değerlendirme toplantısı düzenledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın başkanlığında Ömer Halis Demir çok amaçlı salonunda yapılan toplantıya Samsun Milletvekili Ersan Aksu, İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İlçe Belediye başkanları ve Ak Parti ilçe başkanları katıldı.

OYLARINI ARTIRAN TEK İLÇE
2019 yılında yapılan yerel seçimlere göre 31 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde oylarını artıran tek ilçe Havza oldu.

destek-3.jpeg

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Adaylığımız ilan edildikten sonra çok seri bir şekilde çalışmalara başladık. Öncelikle kırsalda bulunan 81 mahallemizde gece toplantıları yaparken, gündüzde ilçe merkezinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımıza büyükşehir yasasından dolayı sadece Havza belediye başkanı seçmenin yeterli olmayacağını, büyükşehir belediye başkan adayımız Halit Doğan'ında çok güçlü bir şekilde seçilmesi için desteklenmesini talep ettik. Özellikle kırsal mahallelerimizde yapılacak yatırımlarda büyükşehir belediyemizin katkılarını vatandaşlarımıza anlattık. Vatandaşlarımızda ilçede bize büyükşehirde de Halit başkanımıza çok güçlü bir şekilde oylarıyla destek verdi."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.