Havza Belediyespor Yönetiminden Teşekkür Ziyareti

Havza Belediyespor Yönetiminden Teşekkür Ziyareti
Samsun Süper Amatör Lig ekiplerinden Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli ve yönetim kurulu üyeleri kulüp sponsorlarına forma hediye ederek teşekkür ettiler.

Ziyarette Beşli ve beraberindekiler sponsor ziyaretleri kapsamında Altınbaşak AŞ.’yi ziyaret ederek burada Altınbaşak AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz ile görüştüler. Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli ziyarette kulüp çalışmaları hakkında İkiz’e bilgiler vererek takıma Havza Belediyespor’a vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.

Beşli; “Amacımız Havza Belediyespor'umuzu en iyi yerlere getirmek. Altınbaşak AŞ. her zaman takımımızın yanında ve destekçisi oldu, inşallah bundan sonra da bizlerin yanında olacaktır. Altınbaşak AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dursun İkiz ve yönetimine kulübümüze verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi. Altınbaşak AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz iyi bir futbolsever olduğunu belirterek, “ Havza Belediyespor Kulübü, ilçemizin markasıdır ve bizler bu markaya sahip çıkmalıyız. Altınbaşak AŞ. Olarak ilçemizin temsilcisi olan Havza Belediyespor’umuzun dün olduğu gibi bu günde üzerimize düşeni yapmaktayız ve yapmaya hazırız. Havzamızın gururu olan kırmızı beyazlı takımımızı en iyi yerlerde görmek için kulüp yönetimi, teknik ekip, sporcularımız ve biz sponsor birbirimize olan destek olmak zorundayız. Havza Belediyesporumzun kulüp yönetimi, teknik ekip, sporcularına başarılar dilerim.”dedi.

havza.jpeg

Ziyaretin sonunda Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli; Altınbaşak AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz’e takım ismi yazılı olan forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.