Hasret Köprüsü Hasretleri Giderecek

Hasret Köprüsü Hasretleri Giderecek
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat üç beldeyi bir birine bağlayacak olan Hasret köprüsünde incelemelerde bulundu


TBMM Başkanlık Divanı Üyesi,Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Tekkiraz,İlküvez ve Pelitliyatak Beldelerini birbirine kavuşturacak olan,Curi ırmağı kaynağı,Asak Deresi üzerindeki Hasret Köprüsünde inceleme yaptı.Ziyarettte Hamarata,Çaybaşı Kaymakamı Berkan Sönmezay,Çaybaşı Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca,Ak Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Semiz,Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz,İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık,Pelitliyatak Belediye Başkanı Kadir Gümüş,Hanyanı Belediye Başkanı Bahattin Taş,Ordu Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Süleyman Altınsoy,Ordu İl Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Sağlam,İşadamı Abdülkadir Kibar ve vatandaşlar refakat ettiler.

YERİN TESPİTİNİ YAPMIŞTIK
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi,Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat; “ Geçen yıl arkadaşlarla bu yerin tespitini yapmıştık,bugün %80 aşamasına gelmiş,inşallah Kurban Bayramına da açılışını yaparız.Üç belde halkımızın özlemini,hasretini bu köprü gidermiş olacak.Acizane beldelerin hasreti gider diye bir ifade kullanmıştım arkadaşlar benim bu ifadem üzerine köprünün ismini Hasret Köprüsü verdiler.Nurettin Köyünden Hamdi Çakmak amcamız buraya bağışta bulundular,kendilerine plaket verdik,ama asıl ödülü ahiret aleminde alacak inşallah.Bizler Cami,Okul,Yol,Köprü yapanların amel defterlerinin kapanmadığına inanan bir dinin mensuplarıyız.Yine hep beraber şahit olduk bir miktar paraya ihtiyaç vardı herkes bir şeyler vererek ihtiyaçları giderdi”dedi.

DEVLET VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİ
Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz,İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık,Pelitliyatak Belediye Başkanı Kadir Gümüş te yaptıkları açıklamada; “ Devlet vatandaş işbirliği ile yapılan bir köprü bu.Demir ve çimentosunu özel idare,işçiliğini de beldeler ve vatandaş olarak karşıladık.Vekilimize ve katkı sağlayan vatandaşlarımıza bu köprünün bu aşamaya gelmesindeki takip ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.