Hangimiz sakat ?

Hangimiz sakat ?
TDH İlkadım İlçesi Gençlik Kolları Türkiye Sakatlar Derneği'ni ziyaret etti. TSD Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer ziyaretin amacının, "Dışarıdaki insanlar mı sakat yoksa derneğimizdeki insanlar mı ?" sorusuna cevap bulmak olduğunu söyledi.

Türkiye Değişim Hareketi İlkadım İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Çergel ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği ile tanışmak adına bu derneğe bir ziyaret düzenledi. TSD Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer ile ülke ve Samsun gündemine ilişkin konularda fikir alışverişi yapan TDH İlkadım İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Çergel, "Türkiye Sakatlar Derneği'ndeki arkadaşlarımızı daha yakından tanımak ve onlara yardımcı olmak amacıyla bu ziyareti düzenledik. Umarım bu tür ziyaretleri herkes yapar ve engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak adına gerekli çalışmaların içerisinde bulunuruz" dedi.

YANITI HALKA BIRAKIYORUZ

Yapılan bu ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten TSD Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer, ziyaretin amacına ilişkin yaptığı açıklamada eleştirel bir dil kullanarak, "Dışarıda yani toplum içerisinde bulunan kişilermi sakat yoksa derneğimizdeki kişiler mi ? Bunun yanıtı çok açık ama biz yinede seçimi halkımıza bırakıyoruz" şeklinde konuştu.

Berat Doğan ÖZKABADAYI