"Halka Hizmet İçin Gece-Gündüz Çalışıyoruz"

"Halka Hizmet İçin Gece-Gündüz Çalışıyoruz"
Atakum Belediye başkanı İshak taşçı, Ramazan öncesi halka verdiği sözü tutarak, her akşam ilçenin değişik mahallelerine giderek Atakumlularla birlikte iftarını açarken, bu kez de Elma Çukuru Mahallesi Sakinlerinin konuğu oldu.

İftar sonrası mahalli sakinleri ile koyu bir sohbete dalan Başkan Taşçı, " Ramazanda belirli bir yerde iftar çadırı açarak veya iftar düzenleyerek, herkesi oraya çağırmak yerine biz halkımızın ayağına gidelim, onların mahallelerinde, caddelerinde hep birlikte iftar açalım diye düşünüyordum. Bunu başarmak için her gün ayrı bir bölgemizin konuğu olmaya çalışıyorum. Şu ana kadar bunu başardık, Ramazan sonuna kadar da böyle gitsin istiyorum. Halkla birlikte onların ayağına giderek gerçekleştirdiğimiz iftarlardan bir tanesini daha Elma Çukuru Mahallesi Sakinleri ile gerçekleştirdik. Sizlerle birlikte olmanın ve iftarımızı birlikte açmanın zevkini yaşadım "dedi.
Halka yaptığı iftar ziyaretlerinin bir faydasının da, özellikle yeni mahalle olan yerlerin yol durumu başta olmak üzere çeşitli sıkıntılarını bir kez daha yakından görmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Taşçı, " Mahallerinizin talep ve sıkıntılarınızı iyi biliyorum. İftar buluşmalarımız da bir nevi halk günü şeklinde geçiyor, isteyen derdini,sıkıntısını anlatabiliyor. B0u ay sonuna doğru asfalt ihalemizi gerçekleştiriyoruz. Bayram sonrası yollarınıza gerekli çeki düzen verilmek üzere, bakım,onarım,tamirat çalışmaları yapılacaktır.Yıl sonuna kadar 5 adet Osmanlı Köy Konağı'nı ücretsiz yaparak sizlerin hizmetine sunacağız. Köy Ürünleri Satış Noktalarını da en kısa zamanda oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradalar da satılmak üzere ürettiğiniz ürünleri de sizlere zahmet vermeden kendi araçlarımızla toplayacağız. Sizlere hizmet için gece-gündüz demeden çalışıyuruz,bundan kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.
Başkan Taşçı, artık gelenek haline getirdiği ve ücretsiz dağıttırdığı kağıt helva, dondurma ve patlamış mısır stantlarını Elma Çukur Mahallesi Sakinleri ve çocukları için bir kez daha kurdururken, tezgahın başına geçerek çocuklara ve büyüklere dondurma servisi de yaptı. Engin Deniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.