HALK KARAR VERECEK"
Teravih namazının ardından İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi sakinleri ile buluşan Erdoğan Tok mahallelinin istek ve önerilerini dinledi. Vatandaşların kentsel dönüşüm noktasında merak ettiklerini yanıtlayan Başkan Tok, "Halkımızın rızası olduğu taktirde yerinde dönüşüm yapacağız" dedi.
" HUZUR DOLU BİR YAŞAM İÇİN "
Samsunlu müteahhitlerle halkın rızası olduğu takdirde yerinde dönüşümü sağlamayı arzu ettiklerini ifade eden Tok, " Emsal değerlerini artırarak halkımızın menfaatini üst seviyede tutacağız. Benim vatandaşım yıllardır, derme çatma evlerinde yaşadığı sıkıntıyı sonlandırmak istiyoruz. Modern, yeşil alanı bol sosyal konutlarda, çocuklarıyla birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini istiyoruz. Çileyi çeken halkımız, bizim sağlayabileceğimiz 'yerinde dönüşüm' projesiyle aynı yerde hayatını huzurlu bir şekilde devam ettirmesini istiyoruz. Huzur bozmaya değil, huzuru korumaya ve tesis edilecektir" diye konuştu.
"HİÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAK"
Belediyecilikte 'uyumun ve istikrarın' önemli olduğuna vurgu yapan Tok, " Biz, Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu bir şekilde, meclis kararıyla emsal değerlerini artırarak vatandaşımıza bire bir daire vermenin alt yapısını oluşturacağız. Halkımız yükselteceğimiz emsal değeriyle geniş haklar kazanacak. Yapacağımız model projeyle 1970 model arabadan inerek, 2014 model arabaya binecek. Hiçbir hak kaybı yaşamayacak. Halkımız konfora ulaşacak. Şehir kendini yenileyecek. İlkadım büyüyerek gelişecek. " dedi. Ramazan Aksoy
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.