Hakem çok kötü bir performans gösterdi

Hakem çok kötü bir performans gösterdi
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Sahada çok zor bir gün geçiren bir hakem vardı. Vermiş olduğu kararlarla çok kötü bir performans gösterdi." dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 2-2’lik eşitlikle biten Gaziantep FK karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Reis, takımın ortaya koyduğu oyundan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, hakem yönetimine sert tepki gösterdi. Teknik Direktör Thomas Reis, “Sezon başından beri, hatta göreve geldiğim ilk günden bu yana oynadığımız en iyi ilk yarılardan birini ortaya koyduk. Hatta belki de en iyisini oynadık. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Tabii bizler de zor günler geçirebiliyoruz. Ancak sahada çok zor bir gün geçiren bir hakem vardı. Vermiş olduğu kararlarla çok kötü bir performans gösterdi." dedi.

hoca-1.jpg

"Takımımın performansından çok mutluyum"
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Yediğimiz ilk golde Zeki’nin pozisyonunda faul olduğunu düşünüyorum. Sonrasında ise kırmızı kart kararı geldi. O pozisyonda önce topa müdahale eden oyuncu bizim futbolcumuzdu. Ne yazık ki bu karar kırmızı kartla sonuçlandı ve oyunun seyrini değiştirdi. Kesinlikle bizim iki puanımız çalındı diyebilirim. Buna karşın takımımın performansından çok mutluyum. Sahada ortaya koydukları mücadele takdire şayandı. Özellikle kalecimiz Okan’ın yaptığı kritik kurtarışlar bizim için çok değerliydi. Bazen şansa da ihtiyacınız oluyor. Eğer maçı 11 kişiyle tamamlayabilseydik, çok daha fazla fırsat yakalayacak ve kesinlikle daha fazla puan alan taraf olacaktık” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.