Hacıhüseyinoğlu'ndan Bahadır'a ziyaret

Hacıhüseyinoğlu'ndan Bahadır'a ziyaret
MHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Serhan Hacıhüseyinoğlu, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.

MHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Serhan Hacıhüseyinoğlu, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti. Ziyarette Hacıhüseyinoğlu'nun aday adaylığı süreci, Samsun gündemi ve yerel seçimler üzerinde duruldu.

baskan-4.jpeg

"Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"
MHP Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Hacıhüseyinoğlu, "İlerleyen günlerde siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız ile bir araya gelmek ile ilgili ekip arkadaşlarım ile planlama yapacağız. 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri İçin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Atakum Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezimize yaptığımı siz değerli hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve dostlarıma duyurmanın sevinci içersideyim. Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret edip emir ve talimatlarını aldıktan sonra MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Dr. İzzet Ulvi Yönter ,MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz, MHP Samsun Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. İlyas Topsakal, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Taner Gökçek'e projelerimizi anlattık. MHP Samsun İl Başkanımız Burhan Mucur'un oluru ile Atakum'lu hemşehrilerimize hizmet etmek için çıktığım bu yolda beraber mesai yaptığım İl Başkanımız ve Yöneticilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Atakum'u daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için proje ve çalışmalarımızı seçim sürecinde sahada anlatacağım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum