Gisdol ile sözleşme yenilenecek mi?

Gisdol ile sözleşme yenilenecek mi?
Süper Lig'de kalmayı garantileyen Yılport Samsunspor'da Teknik Dirtektör Markus Gisdol'un sözleşmesi yenilenecek mi merak ediliyor. Konuya dair konuşan Gisdol, "Fuat hocayla bu hafta konuşacağız" dedi.

Yılport Samsunspor'da gözler Markus Gisdol'un sözleşme durumuna yöneldi. Bu kapsamda Gisdol'un sözleşmesinin yenilenmesi beklenirken yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Alanyaspor maçı sonrası konuya dair açıklama yapan Alman teknik adam, "Sözleşme yenileme konusuna daha önce odaklanmadım. Çünkü çok zor bir dönemden geçiyorduk. Sıkıntılı sürecin son haftalara kadar sürecini söyledik ve öyle de oldu. Benimle devam etmemesi durumunda kulübün başka teknik direktör ile görüşmesinde bir sıkıntı yok. Fuat hocayla bu hafta da konuşacağız. Hedefimizi gerçekleştirdik, şimdi bir nefes alacağım. Biraz düşünüp sağlıklı bir karar alacağım." ifadelerini kullandı.

30 maçta 42 puan topladı
Samsun ekibi Alman teknik adam yönetiminde ilk sezonda İstanbulspor, Hatayspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa ve Karagümrük'e karşı galibiyet alırken, Başakşehir ve Konyaspor ile berabere kaldı.

Kırmızı şimşekler aynı sezon Ankaragücü, Pendikspor, Beşiktaş, ve Alanyaspor'a mağlup oldu.

İkinci sezon ise Sivasspor, Kayserispor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü ve Trabzonspor'u mağlup eden Yılport Samsunspor; Fenerbahçe, İstanbulspor, Gaziantep FK, Pendikspor, Beşiktaş, Adana Demirspor ve Alanyaspor ile berabere kaldı.

Samsun ekibi yine aynı sezon Galatasaray, Başakşehir, Hatayspor, Kasımpaşa ve Konyaspor'a mağlup oldu. Alınan bu sonuçlarla birlikte Yılport Samsunspor Gisdol yönetiminde çıktığı 30 maçta 42 puan topladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.