Ginger’lar Şehrin Merkezinde..!

Ginger’lar Şehrin Merkezinde..!
Güvenliğin çok önemli bir hizmet haline geldiği ülkemizde, halkın ve ziyaretçilerin daha hızlı güvenli ve sorunsuz bir şekilde yararlanabilmeleri amacıyla, 38000 m2'lik bir alanda faaliyet gösteren Bulvar AVM'de Ginger'li güvenlik hizmeti verilmeye başlan

Güvenlik Hizmetleri konusunda dünya markası haline gelen Securitas Güvenlik Hizmetlerinden destek alan Bulvar AVM, Güvenlik Ekibinin kullanacakları Ginger'larla daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilecek. Securitas'ın Teknoloji ve insan gücünü entegre olarak sunan güvenlik çözümlerinde; yenilikçi, farklı teknolojik ekipman ve araçlar kullanmak birinci sırada geliyor. Bu sebeple ve AVM müşterilerinin güvenle alışverişlerini yapmalarını sağlamak için Segway kullanımı Samsun Bulvar AVM'ye taşındı.

7/24 güvenlik kameraları gözetimi ile birlikte 24 saat devriye gezerek hizmet veren Güvenlik Ekipleri 38000 m2'lik bir alanın güvenliğini sağlıyor. Ortalama bir devriye 15-20 dakika sürerken Ginger'larla bu süre 5 dakikaya kadar indirildi. Artık herhangi bir olumsuzlukta ilgili alana gidilerek daha kolay denetim yapılabiliyor. Tüm iş güvenliği ekipmanlarını giyinen ve belli hız limitlerine bağlı kalan güvenlik ekibi, AVM müşterilerinin de dikkatini çeken ve beğeni toplayan bir hizmet sunuyor.



Bilgi için:
Rana Dutlar
0 362 290 27 55-56

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.