Giderayak övgüler yağdırdı

Giderayak övgüler yağdırdı
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) veda ziyaretinde bulundu.

Burada çeşitli açıklamalarda bulunan Durmaz, "Çarşamba TSO bölgemizde ve ülkemizdeki başarılı odalarımızdan bir tanesidir" dedi

Ziyarette konuşan Musa Durmaz, beş yıldır görev yaptığı Çarşamba'da hiç bir zaman unutamayacağı dostluklar ve anılarının olduğunu belirterek, "Buradan ayrılırken ilçenin en büyük sivil toplum örgütü olan TSO'yu ve değerli başkanını da ziyaret etmek istedim. Çarşamba TSO gerçekten, bölgemizde ve ülkemizdeki başarılı odalarımızdan bir tanesidir. Görev yaptığım süre içerisindeki faaliyetlerinden dolayı bunu rahatlıkla söyleyebiliyor ve kendilerini bu başarılarından ötürü kutluyorum" dedi.

KIRIKKALE'DE DE BAŞARILI OLACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli de, "Sayın başsavcımız, ilçemizde 5 yıl boyunca başarılı ve değerli hizmetler vermiştir. Bu denli özverili çalışmalarından dolayı da terfi niteliğinde bir tayin işlemi gerçekleşmiştir. Ben başsavcımızın Kırıkkale'de de aynı şekilde en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum" dedi.

DURMAZ'A PLAKET

Ziyaret sonrasında, Musa Durmaz'a, Çarşamba TSO Başkanı Kefeli tarafından bir plaket takdim edildi. Ziyarete, Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan ve Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.