GENÇ MEHMETÇİKLER SAMSUN'DAN ASKERE UĞURLANDI

GENÇ MEHMETÇİKLER SAMSUN'DAN ASKERE UĞURLANDI
Genç Mehmetçikler vatan görevlerini yapmak üzere 1 Şubat Çarşamba akşamı Samsun Otogarı'ndan birliklerine törenlerle uğurlandı.

" Şehitler ölmaz, vatan bölünmez " şeklindeki sloganlar ve tezahüratlarla eş, aile, akraba, dost ve arkadaşları ve sevenleriyle Samsun Otogar'ı  kalabalıktoplulukla ve alkışlarla askere uğurlandı.

Bafra'dan Sakarya Üniversitesi Mtalürji Mezunu Emre Zerrin Balıkesr, Bafra'dan Kızılırmak İlkokulu Müdürü Hsan Elagöz'ün yeğeni Fatih Elagöz Hatay İskenerun'a yine Samsun ve civar il ile ilçelerden çok sayıda genç Mehmetçikler askeri birliklerine alkışlar ve törenlerle uğurlandı.

Asker yakınları ellerinde ve genç Mehmetçikler de vücutlarına sardıkları ay- yıldızlı Türk Bayarakları ile güzel bir görüntüler oluştururken: asker adaylarının arkadaşları tarafından havaya atılıp tutulmaları ve arkadaşlarını omuzlarında terminalden birliklerine alkışlarla uğurlanması güzel görüntüler oluşturdu.

Bu arada askere giden genç Mehmetçikler'in özellikle annelerive eşlerinin ve yakınalrının sevinç ve gurur gözyaşları döktüğü ve bu esnada duygu dolu anların yaşandığı da dikkatlardan kaçmadı.

Genç Mehmetçikler'imize vatan görevlerinde başarılarve hayırlı teskereler dileriz.

Oktay ZERRİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.