Genç halkın içinde

Genç halkın içinde
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan ayını da vatandaşlarla birlikte geçiriyor. Başkan Genç, hem iftarda yemek dağıtıyor, hem de teravih namazından sonra vatandaşlarla buluşuyor

Canik'te Ramazan bir başka yaşanıyor. Canik Belediyesi tarafından üç ayrı mahallede günde bin 500 kişiye yemek dağıtılan ilçede vatandaşlar Canik Kültür Merkezi'nde de birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyor. Vatandaşlara iftarda Canik Belediye Başkanı Osman Genç de eşlik ediyor.
ÇOCUKLARDAN YAKIN İLGİ
Yemek kazanlarının başına geçerek iftar için gelenlere yemek dağıtan Başkan Genç, akşamları da farklı camilerde teravih namazından sonra vatandaşlarla buluşuyor. Böylece Başkan Genç hem iftarını vatandaşlarla birlikte açıyor hem de ilçe halkı ile bire bir görüşerek onları dinleme ve sohbet etme imkanı buluyor. Başkan Genç'e gittiği yerlerde büyükler kadar çocuklar da ilgi gösteriyor.
BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ
Canik'in her köşesinde Ramazan ayının manevi havasını hissetmenin mümkün olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Bu aylar bizim birlik-beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini en iyi şekilde hissettiriyor. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlarımızla birlikteyiz. Biz birlikte daha güçlüyüz, daha mutluyuz" dedi.
ASIL GAYE İNSANA HİZMET
Sosyal belediyecilik örneği sergilediklerini de belirten Başkan Osman Genç, "Sosyal belediyeciliğin gereği olarak her zaman halkımızın yanındayız. Canik'te yılın 365 günü tespit ettiğimiz 600'e yakın ailemize üç öğün sıcak aş veriyoruz. Şimdi de Ramazan ayında vatandaşlarımızla birlikteyiz. Çünkü bizim asıl gayemiz insana hizmet" diye konuştu.
Bu arada Canik Kültür Merkezi'nde her akşam Hacıvat - Karagöz gölge oyunu sahnelenirken, AKS TV'den de iftar alanından canlı yayın yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum