"Gelişmeleri takip etmeniz gerekiyor"

"Gelişmeleri takip etmeniz gerekiyor"
Dijital 10 Marka ve Strateji Ajansı kurucusu, marka stratejisti Burak Öksüz, sektördeki 15 yılı aşkın tecrübesini paylaşmak üzere öğrencilerle bir araya geldi. Öksüz, "Sürekli olarak kendinizi geliştirmeniz, gelişmeleri takip etmeniz gerekiyor" dedi.

Atakum Hasan Ali Yücel Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe İlkadım İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Halkla İlişkiler bölümü öğrencileri ve öğretmenler katıldı.

burak-oksuz-1.jpg

Öksüz, halkla ilişkiler ve reklamcılık hakkında yapılan sunumda öğrencilere sektörel bilgiler verdi. Yarı interaktif olarak tasarlanan sunum ile öğrencilerin de fikirlerini belirtmesine olanak sağlanırken, kafalarındaki soruların yanıtlanması amaçlandı.

burak-oksuz-4.jpg

"3-4 saatte uzman olunmaz"
Öğrencilere sektörün detayları hakkında bilgi veren Öksüz, "Kendinizi gerçekten bir reklamcı olarak yetiştirmek için bu işin temelini bilmeniz lazım. Online eğitimlerle 3-4 saatte sosyal medya uzmanı olunmaz, dijital pazarlama uzmanı olunmaz. Bu iş için sürekli olarak kendinizi geliştirmeniz, gelişmeleri takip etmeniz ve yeniliklere açık olmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

burak-oksuz-3.jpg

Dijital reklamcılık üzerine yapılan çok değerli paylaşımın sonunda, soru-cevap etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerin keyifli anlar geçirirken öğrendiği etkinliğin ardından, toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.