GELECEĞİN SPORCULARI IRMAK SANAYİSPOR'DA YETİŞİYOR

GELECEĞİN SPORCULARI IRMAK SANAYİSPOR'DA YETİŞİYOR
Samsunspor'a ve Türk Futboluna futbolcu yetiştirmek için çalışan S Irmak Sanayispor küçük yaşta sporcuları eğiterek geleceğe katkı yapmaya devam ediyor.

Irmak Sanayispor'un Başkanı Tarık Özdal gelir kaynaklarını sağladığı amatör kulüpte  Recai Çiçek, Engin Pehlivan ve İsmail Bulgan Teknik Direktörleri çocukların gelişiminde büyük rol oynuyor.

"AMACIMIZ FUTBOLUN GELİŞMESİNİ SAĞLAMAK"
Irmak Sanayispor'un Teknik Hocası İsmail Bulgan, "Amacımız Samsun'da futbolun gelişmesini sağlamak. Bu çocuklara burada kendi çocuğumuz gibi ilgileniyoruz. Samsunspor'a profesyonel olarak futbolcu yetiştirmek ve Samsun futbolunun gelişmesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz çocuklara yanlız spor olarak değil ahlaki yönden de gelişmesini sağlıyoruz. U19  A Genç liginde 1930 Bafraspor'a elendik. Play- Off potasına giremedik ama yetenekli ve azimli çalışan sporcularımız var. Tabi ki hepsi yetenekli fakat yeteneği ortaya çıkarmak için biraz azimle çalışmak gerekiyor. Sonuçta futbol bu birinin kazanıp diğerinin kaybettiği bir spor. Amacımız bir dahaki sefere iyi analiz ve değerlendirme yaparak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum."


SAMSUNSPOR'A FUTBOLCU GÖNDERDİK
Samsunspor'a Irmak Sanayispor'un futbolcu yetiştirdiğini vurgulayan İsmail Bulgan, "Samsunspor'a oyuncular gönderdik. Irmak Sanayispor olarak Samsunspor'a  Erkut Özkan, Gürkan Şakır ve Burhan Arman'ı gönderdik. Irmak Sanayispor Başkan Tarık Özdal yıllardır idare etmek kaynağını ayarlamakta başkanımız olmasa elimizde başka bir şeyimiz kalmıyor.Başkanımıza bize vermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Samsunspor'un yan sahalarında antrenmanlarımıza çıkıyoruz. Yan sahalarının yıkılacağı bilgisini edindik bu bizi bir hayli üzdü. Çünkü Amatör Spor Kulüplerinin bir çoğu bu sahalarda antrenman yapıyor. Buralar yıkıldığında nerede çalışacağımı bilmiyoruz" diye konuştu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.