Geleceğe dair hayallerimiz var

Geleceğe dair hayallerimiz var
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Bizim parti olarak hedeflerimiz var. Geleceğe dair hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz" dedi

Partisinin Bafra İlçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ülkenin geleceğiyle ilgili hedeflerin olduğunu belirterek, bunları gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyledi.

AK PARTİ TÜRKİYE İÇİN BİR ŞANS
Milletvekili Demir, kongreyle yeni yönetim oluşan Bafra teşkilatını ziyaret etti. Başkan Tuncay Yurduseven, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Milletvekili Demir, hayırlı olsun temennisinde bulundu. AK Parti'nin Türkiye için büyük şans olduğunu söyleyen Demir, teşkilatın büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, "Ayrım yapan, eşit davranmayan devlet anlayışı AK Parti ile bitti. AK Parti, bu ülke sadece başörtülülerin ülkesi, sadece imam hatip mezunlarını tanırım, başkasını tanımam, sadece cami cemaatini dinlerim deseydi ona da karşı duracaktık. Demokrasi insan hakları, adalet bir devletin vatandaşları arasında ayrım yapmamasını gerektirir. AKP bunun için bugün başarılı" dedi.

2023 HEDEFLERİMİZİ ORTAYA KOYDUK
Milletin bütün engellemelere rağmen AK Parti'yi desteklediğini söyleyen Milletvekili Demir, "Milletimiz en güzel şekilde destekliyor ve zaferle sandıktan çıkıyor. Bugüne kadar çok büyük başarılar elde ettik. Bunu artırarak, hep birlikte devam ettireceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi AK Parti'ye dolayısıyla ülkeye, gelecek nesiller adına yaptığımız çalışmalara hizmet, AK Parti'yi en güzel şekilde sandıktan çıkarmakla mümkündür. Bu konuda gayretlerimizi hep birlikte sonuna kadar sürdüreceğiz. Kim ne derse desin ülke iyi durumda. 2023 hedefini ortaya koymuş bir iktidar olarak, dünyanın en itibarlı ülkeleri arasına ekonomide de hızla ilerliyoruz. Bizim geleceğe dair hayallerimiz var, sorumluluklarımız var" diye konuştu.

Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven de, ziyaretten dolayı Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, genel seçimlerin hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.