Gebi'liler Şefik Yazgı'yı destekliyor

Gebi'liler Şefik Yazgı'yı destekliyor
Samsun Gebililer Kültür Yardımlaşma Derneğinden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Belediye Başkan Adayı Şefik Yazgı'ya tam destek geldi. Gebililer derneğini ziyaret eden Yazgı sevgi gösterileri ile karşılandı.

Çok sayıda dernek üyesi ve partililerin katıldığı ziyarette konuşma yapan Gebililer Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Yılmaz, yerel seçimlerde tüm gebililerin Canik İlçe Belediye Başkan Adayı Şefik Yazgı'ya destek olacaklarını söyledi. Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; "Canik ilçemizin toplam 41 köyünün 20 tanesi Gebi köyleridir. Bu köylerin toplam seçmen sayısı şehirde ikamet eden hemşerilerimizle birlikte, yaklaşık 20 Bin'dir. Böylesine önemli bir potansiyele sahip olan bölgemiz, maalesef hak ettiği ilgi ve desteği bugüne kadar görmemiştir. Bölge insanı yoksulluk ve cahilliğe mahkum edilmiştir. Bizlerde önümüzdeki seçim sürecini bu mahkumiyetten kurtulmak için bir fırsat olarak görüyoruz"

HİZMET ALANIMIZDA SINIR YOK
Gösterdikleri destekten dolayı Gebi'lilere teşekkür eden MHP Canik İlçe Belediye Başkan Adayı Şefik Yazgı, ise; "Daha önce 10 yıl canik halkına başkanlık yaptım. Belediye olarak yaptığımız hizmetleri anlatmaya gerek yok. Canik halkı bunu çok iyi biliyor. Tekrar onların isteği ve desteği ile bu göreve talep oldum. Hiç bir zaman kıskanarak yapmadığımız çalışmaları tekrar yapacağız. Eski başkanlık yaptığım dönemde durumlar biraz kısıtlı idi. Bugün ise durum çok daha farklı. Bizim hizmet sınırımız Canik'te bitmez. Bizim bir sevdamız var ve bu sevdanın sınırları Bulgaristan'a kadar uzanır" dedi.

Adem ERDOĞAN