GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 73. .MEVLİT

GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 73. .MEVLİT
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 73.sü 29.04.2017 cumartesi günü dernek binasında gerçekleştirildi.

Nisan ayı şehitleri P. Onb. Hasan Gülal,J.Astsb. Selçuk Karabakla,J. Uzm. Onb. Mehmet Karatut,P. Er Tuncay Türken, P. Er Zafer Kurnaz,Polis memuru Zikri Özdamar, Polis memuru Ramazan Arslan,İstihkam Astsubay İlhan Hamlı,J. Er Ali Altunışık, P. Er Mustafa Alan,J. Komd. Onb. Satılmış Şahin,Polis memuru Hayati Koçak   ve tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve  ebediyete intikal etmiş  tüm  gazilerin ruhuna  düzenlenen programa  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

 Bafra 15 Temmuz Şehitler Cami imamı Hafız Cihan Kodal, Bafra Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun (Bülbül hoca)  ve oğlu Hafız Ensar Boyun hocaların okuduğu  Kur’an-ı Kerim,  ilahiler ve yapılan duanın ardından program ikramla sona erdi.

Oktay ZERRİN- Bafra

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.