Galibiyete hala hasret

Galibiyete hala hasret
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Başakşehir FK ile 0-0 berabere kalan Yılport Samsunspor'un galibiyet hasreti 9 maça çıktı.

Deplasmanda oynadığı 1. hafta maçında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, 2. haftada da Fenerbahçe karşılaşmasından 2-0 mağlup ayrıldı. Ligin 3. haftasında ise Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Samsun temsilcisi, 5. hafta Galatasaray deplasmanından 4-2 mağlup döndü.

Bunun yanı sıra Antalyaspor'a 2-0, Gaziantep FK'ta 2-1 ve Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Yılport Samsunspor ligde son olarak Pazar günü evinde Başakşehir FK ile 0-0 berabere kaldı. Samsunspor, bu sezon ne iç sahada ne de deplasmanda oynadığı 9 maçta da galibiyet yüzü görmedi.

Ligin 4. haftasında oynanan İstanbulspor maçı ise yoğun sağanak nedeniyle iptal edilmişti. Kırmızı-beyazlılar, sahasındaki 4 maçta 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 1 puan topladı. Samsun ekibi, rakip fileleri 5 kez havalandırdı, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Samsunspor, Süper Lig'deki son saha galibiyetini geçen sezonun 38. haftasında 3-0'lık skorla Adanaspor karşısında almıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.