Galatasaray yönetimi

Galatasaray yönetimi
Sarı-Kırmızılı yöneticiler daha önce prensip anlaşmasına vardığı SBK'lı yıldız basketbolcu Julie Ann Mc Bride'yi istemek üzere yarın Samsun'a geliyor

BEŞİKTAŞ'DA TALİP OLDU
Galatasaray transfer komitesi, Samsun Basketbol Kulübü'nün yıldız basketbolcusu Julie Ann Mc Bride'yi resmen istemek üzere Samsun'a geliyor. Pazartesi günü burada olması beklenen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, SBK Başkanı Hüseyin Tayıncı ile masaya oturacağı öğrenildi. Julie'nin bonservis ücretinin belli olduğunu dile getiren SBK Başkanı Tıyıncı, "Belirlediğimiz rakamdan bir kuruş bile aşağı inmeyeceğiz" dedi.

YUVADAN UÇUYOR
Kaldıki Julie'yi Beşiktaş Kulübü'nünde istediğini sözlerine ekleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Tayıncı, "Beşiktaş'ın da oyuncumuza talip olması bizim işimizi daha da kolaylaştırıyor. Biz Samsun Basketbol Kulübü'nün menfaatlerine göre hareket edeceğiz" diye konuştu. Bu arada Kırmızı-Beyazlı oyuncunun ise Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı ve Beşiktaş'ın teklifini düşünmeden geri çevirdiği ifade edildi.