Furkan'ın Performansı Göz Dolduruyor

Furkan'ın Performansı Göz Dolduruyor
Kırmızı beyazlıların genç filebekcisi Furkan Köse yeni sezon öncesi antrenmanlardaki istikrarlı performansı ve başarılı kurtarışlarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

İSTİKRARLI PERFORMANSI UMUT VERİYOR
Samsunspor'un geçen sezon bir çok maçta kalesini başarıyla koruyan ve Kırmızı beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran genç filebekci Furkan Köse yeni sezon öncesi antrenmanlardaki istikrarlı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Erzurum kampında oynanan hazırlık karşılaşmalarının tümünde forma şansı bulan genç kaleci yeni sezon öncesi umut verdi.


ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYORUM
Özellikle geçtiğimiz sezon'nun kendisi için son derece olumlu geçtiğini belirten Samsunspor'un genç kalecisi Furkan Köse,"Geçen sezon forma şansı bulduğum maçlarda elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Yeni sezon önceside çalışmalarımı eksiksiz yerine getiriyorum. Umarım yeni sezon'da bana verilen görevi eksiksiz yerine getiririm ve takımıma faydalı olmaya devam ederim" dedi.


KALE'DE TATLI REKABET
Genç oyuncu Samsunspor'un bir diğer kalecisi Soner Şahin ile'de tatli bir rekabek içinde olduğunu belirterek,"Soner ağabey bana antrenmanlar'da ve maçlar'da çok yardımcı oluyor. Bende onun tecrübesinden en iyi şekilde yararlanıyorum. Yeni sezon'un başlamasını iple çekiyoruz ve Umar bu sezon Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşırız" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.