Finalist öğrencilere moral yemeği
Acem Tekkesi'nde İlköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında finale kalen Mustafa Kemal, 23 Nisan, 30 Ağustos İlköğretim Okullarının öğretmen ve öğrencilerine final öncesi moral ve motivasyon yemeği düzenlendi. Yemeğe İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Özker, Seyit Ahmet Sulubey, Tevfik Demir, Fikret Ertaş, Aydın Peker, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri Beşir Sarıoğlu, Mustafa Umar, Başkan Danışmanı Cabir Coşkundere, Halkla İlişkiler Danışmanı Yalçın Eğribel, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
BU TÜR YARIŞMALARI DESTEKLİYORUZ
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlçemiz İlköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasına 42 okulumuz katıldı. Finale geldiğimiz yarışmada ilk üçe giren okullarımızın öğretmen ve öğrencileri ile moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldik. Bizi bu nezih mekanda ağırlayarak misafir eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür ediyorum. diye konuştu.
Bilgi'nin çok önemli olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Toplumların geleceğini bilgi, eğitim ve teknolojinin belirlediği ifade ederek, Bilgi çok önemlidir. Toplumların gelişmişlik göstergesi bilgi ve teknoloji ile ölçülmektedir. Çocuklarımızın bilgi ile donatılarak geleceğini şekillendirmesi yarınımızın güvence altına alınması demektir. En büyük cehalet bilgisizliktir. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın bu tür yarışmalarla bilgiye ve eğitime odaklandırılmaları çok güzel bir projedir. Biz İlkadım Belediyesi olarak bu tür bilgi yarışmalarını destekliyoruz dedi.