Festival Kutlama Komitesi toplandı

Festival Kutlama Komitesi toplandı
Samsun'un Havza İlçesi'nde düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali' için oluşturulan Festival Kutlama Komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen ''25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali'' için hazırlıklar devam ediyor. Bu yıl 21'ncisi kutlanacak olan 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali'nin hazırlıkları kapsamında Festival Kutlama Komitesi, Havza Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda toplandı.

ETKİNLİK TAKVİMİ OLUŞTURULDU
Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu başkanlığında toplanan komite, festival kutlamaları kapsamında yapılacak faaliyetlere hakkında bir takvim oluşturdu. Rüstemoğlu, toplantı öncesi, her yıl geleneksel olarak kutlanan festivali daha renkli nasıl kutlayabileceklerini konuşacaklarını belirterek, ''Bu sene festivalde Atatürk'ün Havza'ya gelişi ve burada 18 gün kalarak milli mücadelenin temelini atışını ağırlıklı olarak işleyerek Havza'nın tanıtımın yapacağız. Şimdiden festivalimize emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de ''Festivalin startını bu toplantı ile vermiş olduk. Festival tüm Havzalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.
Festivalin 25 Mayısta başlayacağı ve 31 Mayısta sona ereceğini belirtildi.