Fatih İlkokulundan kardeşlik köprüsü

Fatih İlkokulundan kardeşlik köprüsü
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu OKUSAM projesi kapsamında Çarşamba ilçesi Fatih İlkokulu öğrencileriyle Alibeyli Gülhan Yusuf Yön İlkokulundaki kardeşlerine kitap hediyesi amacıyla gezi düzenlendi.

OKUSAM projesi çerçevesinde Fatih İlkokulu 3-C Sınıf öğretmeni Esra Varıcı'nın oluşturduğu ''BİZ OKUDUK SIRA KARDEŞLERİMİZDE'' isimli proje etkinliği, doğada kitap okuma yapılarak gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-20-41-20.jpeg

Gezide yapılacak etkinliği çeşitlendirmek amacıyla Fatih İlkokulu ana sınıfı öğretmeni Esma Subaş ve sınıfı da Alibeyli'deki ana sınıfı öğrencileriyle birlikte oyunlar oynadı ve etkinlik iki okulun öğrencileri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

whatsapp-image-2024-05-09-at-20-41-21.jpeg

ESKİ ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTULAR
Esra Öğretmenin bir önceki öğretmenlik yaptığı Alibeyli Gülhan Yusuf Yön İlkokulundaki eski öğrencileri 3-A sınıfına kitaplarını hediye eden Fatih ilkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, oradaki arkadaşlarıyla birlikte doğada kitap okuma etkinliği sayesinde eski öğretmenleriyle buluşan Alibeyli 3-A sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle duygusal anlar yaşadı. Kitaplar aracılığıyla dayanışma, paylaşma ve yardımseverlik pekiştirilirken öğrenciler arasında dostluk ve kardeşlik köprüsü kuruldu. Etkinlik oynanan oyunlarla tamamlandı.

whatsapp-image-2024-05-09-at-20-41-23.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.