Etek

Etek
Her kıyafete uyum sağlayan bayan etek modelleri oldukça özeldir. Kısa ve uzun etek modelleri ile özel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Her kıyafete uyum sağlayan bayan etek modelleri oldukça özeldir. Kısa ve uzun etek modelleri ile özel bir görünüm elde edebilirsiniz. Çiçek desenli etek modelleri yaz aylarının en özel parçaları arasında yerini alıyor. Çizgili A kesim etekler de hareketli bir görünüm isteyenlerin ilk sırada tercihi olmayı başarmıştır. Beli bağlı etek modelleri de oldukça popülerdir.

Deri mini etekler, cesur bayanların her zaman tercihi olmaya devam ediyor. Piliseli uzun modelleri uygun fiyat seçenekleri ile oldukça popülerdir. Siyah bluz veya farklı renk üst giyimler ile özel olarak kombinlenebilir. Kadife uzun etekler de şık davetlerin her zaman tercihi olmaya devam ediyor. Kırmızı ve siyah modelleri de oldukça ilgi çekicidir.

Etek Modelleri

Fırfırlı etekler son yılların değişmeyen modası olmaya devam ediyor. Kareli etek modelleri sıra dışı bir görünüm sağlayacaktır. Uzun modeli ile rahat bir kullanım sağlayacaktır. Toka detaylı elbise modelleri de bayanların severek kullandığı parçalardır. Her kıyafetle kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Mini etekler her zaman tercih edilen özel parçalar arasında yer almaktadır.

Birbirinden özel etek modelleri her yaşa ve her bedene uyum sağlamaktadır. Bayanlar için özel olan parçalar, davetler ve günlük kullanım için oldukça idealdir. Sizlerde birçok etek modeli ile farklı bir tarza sahip olabilirsiniz. Tüm etek modellerine online olarak   web sitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.