Esnafları yalnız bırakmadı

Esnafları yalnız bırakmadı
Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş sel felaketi sonrası esnafları yalnız bırakmadı.

Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, yaşanan sel felaketinden zarar gören sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafa geçmiş olsun diyen Başkan Konaş, "Esnaflar için yapılması gerekenleri yapacağız" dedi. Gülsan Sanayi Sitesi, Eski Sanayi Sitesi ve Hurdacılar Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Konaş
Kooperatif ortaklarının işyerlerini tek tek gezdi. Başkan Konaş, sanayi siteleri ve Hurdacılar sitesi'nde bir çok işyerinin selden dolayı zarar gördüğünü belirterek, "Ortaklarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaf gerçek anlamda selden zarar görmüş durumda. Bir çok esnafın işyerindeki eşyaları kullanılamaz hale gelmiş. Esnaf adına yapılması gerekenleri yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.