Esnaf "inaç'la devam" dedi

Esnaf "inaç'la devam" dedi
Yabancılar Pazarı Derneği 10. Olağan Genel Kurulu'nu yaparak mevcut başkan Olcay İnaç ile yola devam kararı aldı

Berat Gonca
-------------

Villa Düğün Salonu'nda gerçekleşen Yabancılar Pazarı 10. Olağan Genel Kongresi'ne tek liste ile gidilirken bin 300 üyesi olan derneğin 900 üyesi kongrede hazır bulundu.

Kongreye Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Tevfik Sönmez, Samsun Anahtarcılar Odası Başkanı İsmail Mutlu, Samsun Terziler Odası Başkanı Turgay Mutlu, Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hasan Arslan da misafir olarak katılırken, salona giren mevcut başkan Olcay İnaç, "Sana inandık İnaç başkan" tezahüratlarıyla karşılandı.

Kendisine güvenen dernek üyelerinin beklentilerini yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu belirten İnaç, "Rus Pazarı olarak yola çıkan Yabancılar Pazarı bundan sonra Yabancılar Çarşısı olarak yola devam edecek." dedi.

Kongrede alınan kararla Yabancılar Pazarı ismi Yabancılar Çarşısı olarak değişti. Yabancılar Çarşısı Derneği'nin yeni yönetiminde şu isimler yapılan kongrenin ardından şu isimler dernek yönetiminde yer aldı: "Olcay İnaç, Ali Akyüz, Ramazan Yazıcı, Üzeyir Hatip, Aziz Demirbaş, Muhammet Çelik, Turan Yalın, Osman Kaftelek, Şamil Aymak, Mustafa Süt, Ali Karaoğlan, Alaattin Sayın ve Hakan Albayrak."