Eski otogara yeni işlev

Eski otogara yeni işlev
Sinop'ta yeni Otogarın hizmete girmesi ile atıl durumda kalan kent içindeki eski otogar alanının ilçe ve köylerden gelen minibüslerin kullanım alanı olarak kullanılmaya başlandı

Tarihi Sinop Cezaevinin karşısında bulunan ve uzun süre otogar olarak kullanıldıktan sonra yeni otogarın hizmete girmesiyle atıl durumda kalan otogar alanı, yeni düzenlemeyle minibüslere tahsis edildi.

MİNİBÜSLERE YER GÖSTERİLDİ
Özellikle Gerze ve Erfelek ilçelerinden gelen öğrenciler ile pazarda satış amacıyla kent merkezine gelen üreticilerin ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla minibüslere otogarda yer gösterildi. Yetkililer, otogar içinde bulunan belediyeye ait garaj amirliği binasının yıkılarak yapılan çalışmalar neticesinde alanın otopark ve yeşil alan olarak halkın hizmetine sunulamaya başlanmasının özellikle yaz aylarında artan trafik probleminin çözümüne de katkı sağlayacağını söylediler.