Eski Havza Belediye meclis üyesi toprağa verildi

Eski Havza Belediye meclis üyesi toprağa verildi
3 dönem Havza Belediyesi Meclis Üyeliği ve 1 dönem SBB Meclis üyeliği yapan emekli öğretmen Kazım Yıldız toprağa verildi.

Geçirmiş olduğu rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görmüş olduğu 19 Mayıs Tıp Fakültesi Hastanesine 66 hayatını kaybeden vefat eden Havza Belediyesi önceki dönem Belediye Meclis Üyesi emekli öğretmen Kazım Yıldız Kevser Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Havza İlçe Mezarlığında toprağa verildi.

hoca.jpg

Yıldız’ın cenazesine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Önceki dönem CHP Milletvekili Kemal Zeybek, Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

c.jpg

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Yıldız’ın uzun yıllar Havza’ya hizmet ettiğini belirterek; “Eğitimci kimliği ile ülkemize ve siyasi kimliği ile meclis üyesi olarak ilçemize önemli hizmetleri olan değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. 2009- 2014, 2014 – 2019 ve 2019 – 2024 dönemlerinde Havza Belediye Meclis üyeliği yapan Emekli öğretmen Kazım Yıldız 2014 – 2019 yılında aynı zamanda Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelisi olarak görev yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.