Erbakan: Siyonizm denen canavar İslam alemini sömürüyor

Erbakan: Siyonizm denen canavar İslam alemini sömürüyor
Samsun'da Erbakan Vakfı Şubesi'nin düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan, "Siyonizm denen canavar İslam alemini sömürüyor" dedi.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı Samsun Şubesi'nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğin ardından konuşma yapan Fatih Erbakan, "Bugün dünya Siyonizmi denen ırkçı emperyalizm olarak da adlandırdığımız bu canavarın 2 tane dev büyük kıskaçlı kolu var. Bu kollardan bir tanesi siyasi ve askeri operasyonlar koludur. Bir diğer kol ise ekonomik operasyonlar koludur. Bu iki koldan dünya siyonizmi dediğimiz canavar, ırkçı emperyalizm dediğimiz canavar İslam alemini sömürmekte, zulm etmekte ve kendi istediği doğrultuda yönledirmektedir" dedi. 

Fatih Erbakan konuşmasını şöyle tamamladı: "Siyonizm müslüman ülkelerin zamanı geldiğinde kolay yutulacak parçalar haline getirilmesi büyük Ortadoğu projesinin yani gerçek ismi ile büyük İsrail projesinin hedefine ulaştırılması için mücadele ediyor. Büyük Ortadoğu projesini yani diğer adıyla büyük İsrail projesini yani Müslüman ülkelerin zamanı geldiğinde kolay yutulacak lokmalar haline getirilmesi projesini kim yürütüyor? Sizin de bildiğiniz gibi Amerikan yönetimi yürütüyor. Peki Amerikan yönetimini kim kontrol altında tutuyor? Amerika'da odaklanmış siyonist lobiler." (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.