Er; Hak ettikleri cevabı alacaklar
Seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, "Başından beridir bu tür polemiklere dahil olmadık. Karşımıza muhatap olarak Atakum halkını aldık. Bu tutumumuzu seçim gününe kadar sürdüreceğiz. Çünkü biz Atakum halkının özgür iradesiyle göreve gelip onlardan aldığımız güçle yönetimde olacağız. Koltuğa oturmadan pazarlık yapmak, halkın oyuyla birilerine pay biçmek vatandaşa yapılacak en büyük hakarettir. Biz çalışmak için, uyumlu olmak için ortaya hesap çıkartmıyoruz. Eğer Atakum'un geleceği için yönetime gelinecekse bahsettiğim bu konular zaten yapılmak zorunda. Şimdi bu arkadaşlara sormak lazım; bu telaş, bu korku, bu panik niye? Yönettiği halkına derdini anlatamayan başkalarını nasıl ikna edecek. Taktir ve değerlendirme her zaman olduğu gibi Atakum halkının olacaktır."
SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMİYORUZ
Seçim çalışmaları kapsamında katıldıkları her toplantıda vatandaşa söylenmesi gereken ne varsa sözlerini esirgemeden söylediklerini belirten Er, "Bizim de bu tartışmaların içerisinde olmamız gerektiği yönünde zaman zaman telkinler alıyoruz. Kimse merak etmesin bizim kimseden çekinecek bir tarafımız yok. Söylenmesi gerekenleri bizzat vatandaşın yüzüne karşı açık açık söylüyoruz. İstiyoruz ki vatandaşla aramızda hiçbir aracı olmasın" dedi.
SEÇMENE ÖNEMLİ ÇAĞRI
Atakumlu seçmene yaşanan gelişmelere ilişkin çağrıda bulunan Er, "Siz siz olun yüreğinizi ortaya koyun. Kararınızı kendiniz verin" dedi. Her kafadan bir sesin çıktığı bir yönetim anlayışı ile Atakum'a hizmet verilemeyeceğinin altını çizen Er, "Seçimden sonra vatandaş kendisine verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğinin takibini yapacak. İşte seçim sonrası bu takibe göre değerlendirme yapacak olan halkımız bugün de aynı hassasiyeti gösterecek. 5 yılın değil 15 yılın hesabını yapacak. Bu konuda sıkıntısı olmayan arkadaşlara başarı diliyorum" diye konuştu.