Engellilerimiz toplumun asli unusurudur
Yayınlanma:
Güncelleme:
Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, ''Engellilerimiz bizler için çok değerlidir'' dedi. Yıldız, Çarşamba Belediyesi, Özel İlkumut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) tarafından düzenlenen yemekte engellilerle bir araya geldi.
Yemek öncesinde bir konuşma yapan Yıldız, engelliler için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Engellilerimiz bizler için çok değerlidir. Çarşamba Kaymakamlığı ve Çarşamba Belediyesi olarak fiziksel çevrenin engellilerimize uygun şekilde dizayn edilmesi için gereken çalışmalarımızı yapacağız. Bu vesile ile tüm engellilerimizin Engelliler Haftası'nı kutluyorum'' diye konuştu.
Yemeğe, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Samsun Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar ve engelliler de katıldı.
BÖLGE ve İLÇELER
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.