Engellilere tekerlekli ...
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇA-BED) tarafından, hayırsever işadamlarının ve vatandaşların desteği ile ihtiyaç sahibi engellilere alınan tekerlekli sandalyeler teslim edildi.
ÇA-BED'li yetkililer, 35 yıldır kas hastası Nebahat Gündoğdu ve 24 yıldır ortopedik ve zihinsel engelli olan Erhan Güler'e tekerlekli sandalyelerini evlerini ziyaret ederek bizzat götürdü.
ENGELLİLERİN ZORLUKLARI PAYLAŞILIYOR
Engelli vatandaşların yaşadıkları zorlukları paylaşmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten ÇA-BED Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uçar, şunları söyledi; Sosyal devletin ulaşamadığı yerlere ulaşmaya çalışıyoruz. Bütün amacımız engelli vatandaşlar olarak hayatı paylaşmak, birlikte yaşama kültürünü kabul ettirmektir. İhtiyaçtan öte fırsat verildiğinde çok işler yapabileceğimizi kanıtlamaktır. Bu kardeşlerimizin yaşamını idame ettirmelerinde, bu sandalyeleri derneğimize bağışlayan Ağcagüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk'e, Demireller Galerinin sahibi Ahmet Demirel'e her platformda desteğini esirgemeyen İlk Umut Özel Eğitim Merkezi Sahibi Ahmet Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.