Engelleri Birlikte Aşacağız

Engelleri Birlikte Aşacağız
Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı ve Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Burada yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Kul “Terme'de Engelleri Birlikte Aşacağız.” dedi.

Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı ve Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Engelliler derneği Başkanı Ramazan Tombaş ve dernek üyelerini ziyaret etti. Başkan Kul Terme'de engelleri birlikte aşacağız dedi.
Engelliler İle İlgili Önemli Projeler
Engelsiz bir şehir inşaa etmek için göreve talip olduklarını belirten Kul “Belediyeler insanların yaşamını doğumdan ölüme kadar kolaylaştırmakla mükellef müesseselerdir. Bu hizmetleri sunarken de ayrım yapmamalıdır. Bizim insanların yaşamını kolaylaştıracak birçok projemiz var. Görev bize nasip olursa yapacağımız işlerden biri de spora ve sporcuya destek vermek olacak. Özellikle engelli sporculara desteklerimiz olacak. Araç tahsisi dahil olmak üzere bu anlamda elimizden gelen ne varsa yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.
Ailelere Destek
Engelli ailelerinin büyük sıkıntılar yaşadığın bildiğini söyleyen Kul, “Özellikle engelli ailelerinin bazı sorunları var. Baktığınız zaman normal sıradan insanlar için hiç sorun olmayacak şeyler bu insanlar için gerçekten önemli sıkıntı. Özellikle evinde engelli çocuğu olan aileler çocuklarını bırakıp evden çıkamıyor. Buna karşılık dışarı çıkıp, alması gereken ihtiyaçlar var. Engelli ve ailelerinin günlük yaşantılarının kolaylaştırılması için projeler geliştireceğiz.” Dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Kul'a Terme Engelliler Derneğine yaptığı yardım ve katkılardan dolayı Dernek Başkanı Ramazan Topbaş tarafından plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.