EML'de keyifler yerinde
MRK.END.M.LİSESİ-R.TANRIVERDİ LİSESİ
HAKEMLER: Gökhan Özbulut, Mürvet Yavuztürk, Melehat Assan,
MRK.END.M.LİSESİ: Fatmanur 7, Zehra 7, Aysel 7, Zübeyde 8, Kader 8, Sibel 7, Kübra Şimşek 9, Havva 7, Kübra Yıldırım 9, Gamze 8, Emine 8,
R.TANRIVERDİ LİSESİ: Elif 4, Yonca 5, Kader 4, Ayşenur 5, Sinem 4, Esmanur 5, Feride 4, Deniz 4, Sezer 4, Tuğçe 4, Yeliz 5,
GOLLER: Dk, 1,34 Gamze, Dk. 5 Kübra Yıldırım, (Mrk. End. Meslek Lisesi)
KONTROLLÜ BAŞLADILAR
Mücadeleye atak bir futbolla start veren Endüstri Meslek lisesi Bayan futbol takımı, karşılaşmanın 1. dakikasında Gamze'nin attığı golle 1-0'lık üstünlüğü eline aldı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ekip, Recep Tanrıverdi Lisesi kalesinde bu kez Kübra Yıldırım ile etkili oldu ve skoru 2-0'a taşıdı. İlk otuz dakikayı bu sonuçla tamamlayan Recep Tanrıverdi Lisesi, aradığı golü bulamadı.
GAMZE'DEN İKİ GOL
Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskılı futbolunu devam ettiren Endistri Meslek Lisesi, 34. dakikada günün başarılı ismi Gamze ile birkez daha rakip fileleri havalandırarak, farkı üçe çıkardı. Rakip ataklarına dur diyemeyen Recep Tanrıverdi lisesi bayan futbol takımı, yakaladığı net gol şanslarını cömertçe harcayarak, sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.