Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım
Yılport Samsunspor ile yollarını ayıran Ali Kaan Güneren, mesajında, "Aklıma koyduğum o büyük şampiyonluğu yaşadım. Bu forma altında yeni tecrübeler edindim. Oynadığım süre boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım." dedi.

Samsunspor, yeni yapılacak transferlerin yanı sıra takımdan ayrılan oyuncular için de karar aşamasına geldi. Bu sezon kırmızı-beyazlılara Ankaragücü'nden transfer edilen Ali Kaan Güneren'in takımdan ayrılıyor.

manset-1.jpg

Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan Güneren, "Bugün itibariyle Samsunspor ile bir yıl için kiralık olarak imzaladığım sözleşmenin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Samsun şehrine tek bir hedef doğrultusunda on bir yıllık hasreti dindirmek, şampiyonluk kupasını kaldırmak için geldim. Nihayetinde gelirken aklıma koyduğum o büyük şampiyonluğu yaşadım. Bu forma altında yeni tecrübeler edindim. Oynadığım süre boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Öncelikle sayın başkanımız Yüksel Yıldırım’a, kısa süre çalışma fırsatı bulduğum Bayram Bektaş Hocam’a, gelişimime büyük katkı sağlayan Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ve ekibine, bizim için gecesini gündüzüne katan şampiyonluğumuzun gizli mimarı tüm emekçi personelimize, her karşılaşmada hedeflerimiz uğruna birlikte ter döktüğüm tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Son olarak; sokakta, tesislerde, stadyumda yer farketmeksizin her koşulda yanımızda olan tüm taraftarımıza kıymetli desteği için sonsuz teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun." ifadelerini kullandı. Ali Kaan Güneren, kırmızı-beyazlı formayla çıktığı 27 maçta 1 gol 3 asistlik katkı sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.