Elemnur ve Bedirhan çiftinin mutlu günü

Elemnur ve Bedirhan çiftinin mutlu günü
Çarşamba Kahveciler Odası Başkanı Erdal Çalışkan ve Hatice Çalışkan’ın oğlu Bedirhan Çalışkan ile Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Nail Keleşoğlu ve Ayşe Keleşoğlu’nun kızı Elemnur Keleşoğlu gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden ve Çarşamba Kahveciler Odası Başkanı Erdal Çalışkan ve Hatice Çalışkan’ın oğlu Bedirhan Çalışkan ile Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Nail Keleşoğlu ve Ayşe Keleşoğlu’nun kızı Elemnur Keleşoğlu gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa evet dedi.

emin-3.jpeg

Çarşamba Beyaz Saray Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine çok sayıda davetlilerin katılması düğün merasimine adeta renk kattı. Elemnur ve Bedirhan çiftinin sevinç ve mutlulukları gözlerden kaçmadı. Düğün merasimine katılan davetliler genç çifti tebrik ederken Elemnur ve Bedirhan çifti tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler. Geniş katılımın gerçekleştiği düğün merasimine Sivil Toplum Kuruluşu Oda Başkanları, genç çiftin ailesi, yakın dostları, akrabaları ve davetliler katılarak bir ömür boyu evliliğe evet diyen Elemnur ve Bedirhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

567567.jpeg

Düzenlenen düğün merasiminde genç çift ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek düğün merasimi yapılan ikramların ardından son buldu. Düğün merasimine katılan davetlilere teşekkür eden Çarşamba Kahveciler Odası Başkanı Erdal Çalışkan "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim" dileyerek misafir ve davetliler ile yakından ilgilendi. Denge Gazetesi olarak genç çift Elemnur ve Bedirhan çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.