ELE VERİR TALKINI!

ELE VERİR TALKINI!
Çarşamba ilçesi Dikbıyık Güzpınar mahallesinde İbrahim Ertürk tarafından ruhsatsız olarak yapılan inşaata Çarşamba Belediyesi mühür vurdu. 

İbrahim Ertürk’ün her fırsatta Biyokütle enerji Santraline Çarşamba Belediyesi mühür vurmuş olmasına rağmen gösterdiği tepki kamuoyu tarafından çok iyi bilinmekte. İbrahim Ertürk’ün bu hareketi akıllara “Ele verir Talkını kendi yutar salkımı” Atasözünü getirdi, Ertürk’ün yaptığı bu kanunsuzluğa dur diyen Çarşamba Belediyesine verdiği tepki de kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

manset-2-040.jpg

BAŞKALARINA SÖYLEDİKLERİNİ KENDİ YAPMADI
Çevreye en ufak bir zararı olmadığı ortada olan Biyokütle enerji Santrali ile ilgili gerek facebook sayfasından gerekse yapılan toplantılarda gösterdiği tepki ortada olan İbrahim Ertürk sıra kendisine gelince Belediyeden izin almadan evine tadilat yapması kendi söyledikleriyle yaptıklarının ters orantılı olduğunu ortaya koydu. İbrahim Ertürk’ün yaptığı bu uygulama kamuoyunun tepkisine neden oldu.

manset-2-013.jpeg

AK PARTİ’DEN BEKLENTİSİ Mİ VARDI?
İbrahim Ertürk’ün bu yaptıklarını neden yaptığına anlam verilemezken, AK Parti’den meclis üyeliği ilçe yöneticiliği veya buna benzer talepleri olup taleplerine cevap alamadığı için mi böyle davranışlarda bulunduğu akıllarda soru işareti olarak kalmakta. Ertürk’e yakın isimlerden alınan bilgilere göre beklentilerinin karşılanmadığı için partiye kırgın olduğu, bu nedenle sürekli tepkili davrandığı ifade edilmekte.

manset-1-017.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.