Eğitime bilgisayar desteği
Yayınlanma:
Güncelleme:
Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinden Mehmet Akif İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mehmet ilköğretim Okulu ve Yavuz Sultan İlköğretim Okullarına Erbaalı hayırsever vatandaşlarımızın katkısı ile 3 adet bilgisayar yardımında
Toplumsal işbirliği, yardımlaşma ve sorumluluk paylaşımıyla yürütülmesi anlamına gelen Toplum destekli polislik anlayışının emniyet teşkilatınca benimsenmesi ve uygulanması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.
3 OKULA 3 BİLGİSAYAR
2009-2010 eğitim-öğretim yılında Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak eğitime destek amacıyla Mehmet Akif İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mehmet ilköğretim Okulu ve Yavuz Sultan İlköğretim Okullarına Erbaalı hayırsever vatandaşlarımızın katkısı ile 3 adet bilgisayarın okul laboratuarına verilmesi sağlandı. Öğrenciler okul laboratuarında bilgisayarların artması sayesinde daha rahat çalışacaklarını ve derslerinde başarılı olacaklarını söyleyerek teşekkür ettiler.
BÖLGE ve İLÇELER