EEF öğrencileri devlet okulunda zeka sınıfı açtı

EEF öğrencileri devlet okulunda zeka sınıfı açtı
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Dersi kapsamında Kurtlar İlkokulu'na Zekâ Sınıfı açılışı gerçekleştirdi.

Proje ile ilgili olarak açılışta konuşan Yard. Doç. Dr. Oğuzhan Karadeniz, öğrencilerin bir çok köy okulu gezdiğini ve projelerini Kurtlar İlkokulu'nda gerçekleştirmeye karar verdiklerini söyledi. Karadeniz, "Burada birlikte görev yaptığım birçok arkadaşımla tekrar karşılaşmaktan gurur duyuyorum. Bu bizim için normal bir proje değil, topluma hizmet projesiydi. Birçok okulda olmayan bir şeyi gerçekleştirdik. Kendi görev yapmış olduğumuz yer sebebiyle öğrenci arkadaşlarımız, okul araştırdığı zaman öncelikle burayı göstermek istedik. Birlikte gezip gördüğümüz zaman gerekten çok sıcak bir havanın çok sıcak bir iklimin olduğunu belirttiler. Çok sıcak karşılanmanın verdiği cesaretle Kurtlar İlkokulu'na yapmaya karar kıldılar. Hâlbuki birçok okulu gezmiştik. Hepsi dört beş köy okulu da görmüşlerdi. Farklı bir proje oldu. Birçok okulda olmadığını bildiğimiz bir proje oldu. Projenin mimarları arkadaşlarımızdır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada desteğini esirgemeyen Sayın Okul Yönetimimiz ve öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Özel eğitim gerektiren öğrencilere, aynı zamanda üstün yetenekli öğrencilere, normal öğrencilerimize de faydalı olacağını düşünüyorum. Ancak bundan sonrada inşallah sizler üstüne bir şeyler katarsınız. Ya da bizler farklı projelerle geldiğimiz zaman inşallah geliştiririz. Hayırlı, uğurlu olsun diliyorum." dedi.

Kurtlar İlkokulu Müdürü Cem Akbaş ise "Böyle bir çalışmanın bizim okula yansıtılmasından dolayı çok memnun olduk. Sizlerde tanışmaktan da çok mutlu olduk. Sizi görünce üniversite yıllarımız geldi gözümüzün önüne. O ilk yıllarıma geri döndüm, mezun olmaya yakın olduğum zamanlara. Bunlar çok güzel tecrübeler. Aldıklarınızı geliştirebilmek, yaptığınız proje örneğin çok güzel sürdürülebilir bir proje. Her şeyden önce okulum adına öğretmenlerim adına ben teşekkür ederim. Sizinle uyumlu çalışan, bizim adınıza yükü çeken Yasin Gülsoy öğretmenimize de çok teşekkür ederim. Çok sağ olun, ellerinize sağlık diyoruz, çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Projeyi gerçekleştiren eğitim fakültesi öğrencileri adına konuşan Zeynep Yüceünüvar, projeyi gerçekleştiriken kendilerne yardımcı olan herkese teşekkür ettiklerini söyledi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.