EDİS "VATANDAŞ MUTSUZ"

EDİS "VATANDAŞ MUTSUZ"
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis "Vatandaş huzursuz, mutsuz ve gelecek kaygısı içinde. MHP'ye olan ilginin ve güvenin her geçen gün arttığı görüyoruz. Vatandaşın umudu MHP" dedi.

Edis, ilçe ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşup MHP'nin seçim bildirgesini anlatmaya devam ediyor.

"VATANDAŞ MUTSUZ"
MHP'nin seçim bildirgesi ile ilgili esnafı ve vatandaşı bilgilendiren Hüseyin Edis, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Vatandaş huzursuz, mutsuz ve gelecek kaygısı içinde. Aylardır yaptığımız ziyaretlerde MHP'ye olan ilginin ve güvenin her geçen gün arttığı görüyoruz. Sahada çok iyiyiz. Samsunluların bizi desteklediğini ve istediğini görüyoruz. AKP'nin ise ciddi anlamda güven kaybettiği aşikar. Emekli şikayetçi, esnaf perişan, taşeron sokaklarda... İnsanlar geçim savaşı veriyor. Ortada çok karamsar bir tablo var" dedi.

Samsun'da ve köylerimizde ev-ev, sokak-sokak dolaşarak sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Hüseyin Edis "Yaşanacak bir Türkiye'yi el birliği ile kuracağız" diyerek, "Ak Parti iktidarında gelmeyen hizmetler partimizin iktidarında gelecektir. Biz seçim çalışmalarımızda sadece yapacağımız icraatları anlatıyoruz. Asla halkımızı yapamayacağımız boş vaatlerle kandırmıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum