''Dur ulan otur açık etme herşeyi kerata''

''Dur ulan otur açık etme herşeyi kerata''
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da partisinin düzenlediği bayramlaşma töreninde söylediği sözler günün konusu oldu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 2014 yılında seçilecek cumhurbaşkanının tarifini 'Gül gibi, lale gibi, sümbül gibi' sözleriyle ifade etti.

DUR ULAN AÇIK ETME HERŞEYİ KERATA

Arınç'ın bu sözleri sırasında salonda, "Tayyip Başbakan" için tutulan tempoyu duyan Arınç, "Dur ulan otur açık etme herşeyi kerata. Ali hocam bak sadece gül gibi demedim. Sümbülleri laleleri de ekledim. Ne olur ne olmaz. Millet başka şeyden hava kapmasın. Allahın izniyle seçeceğiz. Bu millet seçecek" diyerek espirili yanıt vermesi, Abdullah Gül'den sonra Cumhurbaşkanı'nın Tayyip Erdoğan olacağı şeklinde yorumlandı.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR

Türkiye'yi güzel günlerin beklediğini dile getiren Arınç şöyle devam etti: "Güzel günler yakın, güzel günler göreceğiz çocuklar. Güneşli güzel günler. Bunları ta 2007'de cumhurbaşkanlığı seçiminde söylemiştim. Birileri huylanmıştı, ne demek istiyor diye. Dediklerim bir bir çıkıyor hamdolsun. Güneşli güzel günler geliyor. Bu zorlukları da aşacağız, sıkıntılardan kurtulacağız. Allah'ın izniyle Türkiye, cennet vatanımız en güzel, en doğru, en iyi günleri görecek. O günlerle daha nice bayramlar yaşayacak"


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.