Dünyanın en güzel kızını ziyaret etti
CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Nihat Batur, Uluslararası Engelliler Vakfı İstanbul Prodüksiyon İşbirliğinde Ankara Limak Ambassadore Otel'de düzenlenen Dünya Engelliler Güzellik Yarışması'nda birinci olan Demiraslan'ı ziyaret ederek tebrik etti.
ŞANS MELEĞİ OLACAK
Deniz geçirdiği bir kaza sonucu 12 yaşında ortopedik engelli olan ve 17 yaşında Dünya Güzeli seçilen genç kızla hatıra fotoğrafı çektiren Batur, ''Güzel kızımızın dünya birincisi olmasından dolayı gururlandık. İnşallah, İlkadım ilçemizde de dünya güzeli Nergis Demiraslan bu seçimlerde şans meleğimiz olacak. Dünya güzeli kızımızı Allah nazardan korusun'' dedi.
Demiraslan'da Nihat Batur'un kendisini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ''Beni ziyarete gelen Nihat Batur başkanıma çok teşekkür ediyorum. Kendisine bu yarışta başarılar diliyorum'' diye konuştu