Düdük Taşkınsoy'da
Yayınlanma:
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Samsunspor'un deplasmanda Erzurumspor FK ile oynayacağı karşılaşmayı Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 17.00'da başlayacak Erzurumspor FK-Samsunspor karşılaşmasında İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak.

Taşkınsoy'un yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Murat Şener yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Karşılaşmada gözlemci olarak Sabit Hacıömeroğlu görev yapacak. Diğer hakem görevlendirmelerinde ise Gökhan Kurt, Ali İhsan Sarıyılmaz, Abdullah Aktürkoğlu ve Serkan Kural'ın isimleri yer aldı.
SPOR
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.