Dostluk kazansın

Dostluk kazansın
İki güzide Karadeniz takımının karşılaşacağını belirten Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, maçın dostluk çerçevesinde geçmesini arzu ettiklerini söyledi

KALİTELİ MAÇ OLACAK

Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Karadeniz derbisinde dostluğun kazanmasını söyledi. İki güzide Karadeniz takımının bugün karşı karşıya geleceğini ifade eden Başkan Köktaş, "Maçın dostluk çerçevesinde geçeceğinden hiç şüphem yok. Seyir keyfi yüksek ve kaliteli bir maç olacak. Hakeden kazansın"diye konuştu.

HAKEDEN KAZANSIN
İki ekibin de çıkış aradığını dile getiren Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Kim hakederse, iyi oynarsa kazanan o olsun. Biz de geçtiğimiz haftayı puansız kapattık. Galibiyete daha çok ihtiyacımız var. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Centilmence ve dostça bir maç olmasını temenni ediyorum"dedi.

Emre İSHAK